Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@06:53:11 GMT

با سرمایه کم صاحب کسب و کار خودت شو

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۰۴۵۱

خبرگزاری آریا- در راه اندازی کارگاه‌‎های تولیدی زغال، تهیه‌‎ی دستگاه زغال اهمیت بالایی داشته و تعیین کننده‌‎ی میزان سودآوری آن شرکت خواهد بود؛ چرا که در صنعت تولید زغال شرکت‌هایی که بتوانند محصولاتی با کیفیت بیشتر و به میزان بالاتری تولید کنند سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داده و در نتیجه موفقیت بیشتری در این زمینه کسب خواهند نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه زغال در مراکز فروش آن از تنوع بالایی برخوردار بوده و هر یک مزایای خاصی را برای تولیدکنندگان زغال به همراه خواهند داشت. به همین دلیل نیاز است هر تولیدکننده‌‎ای با شناخت این دستگاه‎‌ها و تسلط بر خط تولیدی که قصد راه اندازی آن را دارند، به انتخاب بهترین دستگاه پرداخته و مرتبط‌ ‎‎‌‎‌ترین دستگاه را با نوع نیاز خود خریداری نماید.

 شرکت سازه ابتکار ارشد
روش‌‎های تولید زغال
زغال از جمله محصولات محبوبی است که قبل از دسترسی به گاز و نفت به جهت تامین حرارت مورد نیاز، توسط افراد بسیاری تولید و مصرف می‌شد. اما به مرور با پررنگ شدن نقش گاز و نفت، شاهد کم رنگ شدن این محصول در بسیاری از مراکز از جمله منازل بودیم. با این وجود هنوز هم علیرقم دسترسی به وسایل و منابع مختلف، استفاده از زغال در موارد بسیاری چون چاق کردن قلیان، کباب زدن و.... بسیار مورد استفاده قرار گرفته و به عنوان محصولات پر فروش شناخته می‌شود. بنابراین می‌توان گفت نوع نیاز مردم به این محصول تغییر پیدا کرده ولی میزان درخواست آن روند خوبی را طی می‌کند. به دلیل میزان بالای تقاضای این محصول نیاز است افراد متعددی در مسیر تولید آن گام برداشته و با روش‎‌های متفاوت سنتی و صنعتی به تولید آن اقدام نمایند. در روش سنتی تولید زغال، چوب و کوره‎‌های کاهگلی عناصر اصلی را تشکیل می‌دهند. در این روش به دلیل عدم مکانیزه بودن، فرآیند تولید پایین بوده و پاسخگوی نیاز کشور نمی‌‎باشد. بنابراین نیاز است مراکز مختلفی با برخورداری از دستگاه زغال پیشرفته به تولیدات گسترده‌‎ی این محصول پرداخته و با سرعت بالاتر و کیفیت بهتری این محصولات را در خط تولیدهای مختلفی تولید نمایند.
تولید زغال به روش صنعتی
برای تولید زغال مرغوب با سرعت بالا، به راه اندازی یک خط تولید همراه با دستگاه زغال با کیفیت، احتیاج دارید. در خط تولید ایجاد شده مواد اولیه‌‎ای نظیر خاک اره، پوست گردو، پوست بادام، خاک زغال به واسطه‌‎ی دستگاه‎‌های مخصوص فشرده و بریکت می‌شوند و پس از آن وارد کوره شده و ماده‌‎ی هموژن و سپس زغال را ایجاد می‌کنند. زغال‎‌های ایجاد شده، بسته بندی شده، در اندازه‎‌های مختلفی در اختیار مراکز فروش قرار می‌گیرند.

انواع دستگاه‎‌های مورد نیاز جهت راه اندازی خط تولید صنعتی
همانطور که در مباحث قبلی نیز اشاره شد در تهیه‎‌ی زغال فشرده یا چینی و راه اندازی خط تولید زغال فشرده، به دستگاه‌‎های متفاوتی احتیاج بوده که بدون حضور این دستگاه‎‌ها تولید زغال مرغوب امکان‌پذیر نمی‌‎باشد. پس لازم دانستیم در این بخش با بررسی و معرفی تعدادی از دستگاه‎‌های ضرروی در این حوزه، در تسریع روند انتخاب دستگاه و موفقیت این خرید گام موثری برداریم.
دستگاه اکسترودر هیبریدی دوبل
خرید دستگاه زغال هیبریدی به دلیل اهمیت این وسیله در تولید بریکت الزامی بوده و تعیین کننده‎‌ی کیفیت بریکت تولیدی می‎‌باشد. دستگاه هیبرید با چسباندن خاک اره و چوب به یکدیگر و قالب بندی زغال‎‌ها، شکل نهایی زغال فشرده را تعیین کرده و به همین دلیل نقش کلیدی را در یک خط تولید زغال ایفا می‌کند. دستگاه‎‌های هیبریدی به طور معموال در انواع تسمه‎‌ای، گیربکسی، اکسترودر پلاس و اکسترودر دو ماردونه در اختیار مشترین قرار می‌گیرند.
 
• دستگاه هیبریدی گیربکسی؛ نوع گیربکسی این دستگاه‎‌ زغال از قابلیت پرس بالایی برخوردار بوده و نیاز به مواداولیه‎‌ی محدودتری دارد اما در مقابل، به دلیل صدای بلند و سرعت پایینی که در روند تولید دارد، ممکن است گزینه‌‎ی مناسبی برای برخی از کارگاه‌‎های تولیدی محسوب نشود.
• دستگاه زغال هیبریدی تسمه‎‌ای؛ دستگاه‌‎های تسمه‎‌ای در مقابل نوع گیربکسی از قدرت پرس کمتری برخوردار بوده و در نتیجه محصولاتی با کیفیتی را تولید نخواهد کرد. اما از آنجایی که این محصولات را می‌توان با انتقال در کوره پخت، زغال‌‎های با کیفیت‌‎تری را با سرعت بالاتری می‌تواند به نسبت نوع گیبرکسی تولید نماید.
• دستگاه اکسترودر پلاس؛ در دستگاه اکسترودر پلاس خواص دستگاه تسمه‎‌ای و گیربکسی با یکدیگر ترکیب شده و در نهایت برخی از معایب آن‌‎ها به واسطه‌‎ی این ترکیب و هم‌‎پوشانی از بین می‌رود. بنابراین این دستگاه زغال به نسبت نوع تسمه‎‌ای و گیربکسی بهترعمل کرده و مزیت بیشتری را برای تولید کننده به همراه خواهد داشت.
• دستگاه اکسترودر دو ماردونه؛ این دستگاه زغال فشرده از شکل مارپیچی برخوردار بوده و مواد اولیه به واسطه‎‌ی سیلندر آن به انتهای دستگاه منتقل و گرم شده سپس با کم شدن عمق ماردون این مواد حالت فشرده‎‌ای پیدا می‌کنند. بعد از ایجاد حالت فشردگی مواد فیلتر شده و مواد مذاب و ناخالص از یکدیگر جدا می‌شوند. در ادامه‌‎ی کار با این دستگاه مواد در انتهای سیلندر وارد قالب شده و به شکل خاص خود در می‌‎آیند.
کوره
در تولید صنعتی زغال، کوره‎‌های متفاوتی وجود دارند که کسب اطلاعات لازم در خصوص آن‌‎ها در موفقیت خط تولید این محصول الزامی می‎‌باشد. این کوره‌‎ها دارای جداره‌‎های متفاوتی بوده و در حجم‌‎های متفاوتی در اختیار افراد قرار می‌گیرد. کوره زغال صنعتی به نسبت کوره‌‎های سنتی به سوخت کمتری احتیاج داشته و به دلیل صرف هزینه‎‌ی پایین‌‎تر بازدهی بالاتری نیز خواهد داشت.
دستگاه خشک کن
دستگاه زغال خشک کن که با نام سرند هم شناخته می‌شود، از جمله دستگاه‌های مورد نیاز در خط تولید بوده که به جهت حذف رطوبت‌‎های موجود در مواد مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این دستگاه مواد با عبور از سرند یا همان صافی و گردش در لوله‎‌های سینوسی، به میزان مشخصی از رطوبت رسیده (4 الی 8 درصد) و پس از تجمع برای حضور در اکسترود آماده شود.
 
در صورت تمایل به راه اندازی خط تولید و یا خرید دستگاه زغال می‌توانید به سایت سازه ابتکار ارشد مراجعه نمایید. این تولیدی با بهره‎‌مندی از انواع ماشین آلات تولید زغال، تامین مواد اولیه، اعطای نمایندگی، تولید و صادرات زغال، در این صنعت حضور فعالی داشته و توانسته در مسیر اشتغال‌‎زایی و حمایت از تولید ملی بیش از 400 کارخانه را رفع ایراد کرده و برای 3200 نفر به طور مستقیم و 16000 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال‎‌زایی نماید. در صورت تمایل به ارتباط با این سایت و استفاده از خدمات آن می‌توانید از آدرس https://sazehebtekar.com/ استفاده نمایید.
تماس: 09125931997  
02156548183



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید زغال دستگاه اکسترودر برخوردار بوده دستگاه زغال راه اندازی زغال فشرده تولید زغال خط تولید ی زغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی

امتداد - سامانه اعتبارسنجی به دلیل عدم همکاریتامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و… شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان‌های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

منبع: دانشجو

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ۸۶ کیلوگرم مواد مخدر در کاشان کشف شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند