Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه تزریق پودر زغال به منظور کاهش مصرف کک و کاهش هزینه های تولید چدن از جمله مهم ترین طرح های توسعه ذوب آهن اصفهان محسوب می شود... - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پروژه تزریق پودر زغال به منظور کاهش مصرف کک و کاهش هزینه های تولید چدن از جمله مهم ترین طرح های توسعه ذوب آهن اصفهان محسوب می شود که با توجه به کمبود مواد اولیه در شرکت، نقش به سزایی در تامین خوراک کوره بلندها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به منظور حداکثر بهره برداری از این فرایند یکی از اقدامات انجام شده توسط تلاشگران بخش کوره بلند،جایگزینی شیلنگ های سیم دار به جای فلاکسیبل است. در این راستا با علی رحیمی تعمیرکار ارشد تجهیزات انرژی کوره بلند گفتگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.

 علی رحیمی گفت: پس از بهره برداری از سیستم تزریق پودر زغال به کوره بلندها با توجه به این که شرکت چینی ساینو استیل برای انتقال پودر از لوله های توزیع کننده به لانس ها از فلاکسیبل های استیل لوله خرطومی سایز یک اینچ استفاده می کرد سوراخ شدن مکرر فلکسیبل ها، مشکلاتی مانند غیر یکنواختی تزریق پودر، آلودگی و افزایش هزینه ها را در پی داشت.

وی افزود: به منظور برطرف کردن این مشکل تصمیم به تغییر طرح رساندن پودر به فورم گرفته شد،  لذا شیلنگ سیم دار به جای فلاکسیبل بر روی فورم 12 کوره 1 به صورت آزمایشی نصب شد و تحت کنترل قرار گرفت که پس از 25 روز در کارکرد مشکلی نداشت بنابراین شیلنگ های فلاکسیبل جایگزین شد و از بیستم مهرماه تاکنون بدون مشکل در حال کار می باشند. 

این تلاشگر ذوب آهنی تصریح کرد: در هر شیفت چندین مرتبه به علت سوراخ شدن فلاکسیبل ها تزریق پودر قطع و پس از تعویض فلاکسیبل معیوب، مجدداً فرایند آغاز می شد که این موضوع  علاوه بر درگیر کردن کارکنان و افزایش هزینه های نیروی انسانی از لحاظ تکنولوژی نیز بازده مطلوبی برای کوره بلند در پی نداشت.

 شایان ذکر است ایده این طرح از سوی علی رحیمی، منوچهر براتی و محسن رستم زاده عنوان شد و در ساخت و نصب تجهیزات آن نیز مجید نیکوزاد، مهدی نیک نجات، اسکندر کریمی، مجید جبراییلی، محسن متولی و روح اله ابراهیمی مشارکت داشتند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • طرح ملی مسکن در ۱۰۸ شهر استان در حال اجرا
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است